Huisregels

Regels zijn nooit zo leuk, maar helaas ontkom je er vandaag de dag niet aan. Daarom hebben wij ook een aantal regels. Zonder deze regels lopen we het risico niet meer de kwaliteit te kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn. Wanneer je gebruik maakt van onze site zul je automatisch akkoord gaan met de hieronder genoemde huisregels. We gaan er dan ook van uit dat iedereen zich hier aan zal houden. Overtreders worden direct bestraft.

1.) Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen informatie die hij/zij deelt.
Alleen jijzelf hebt toegang tot jouw profiel. Hetgeen dat erop komt te staan is 100% je eigen verantwoordelijkheid. Wil je dat bepaalde zaken niet op internet komen te staan? dele ze dan ook niet!

2.) Behandel elkaar altijd met respect
Het klinkt voor de hand liggend, maar helaas ontbreekt het dagelijks nog te vaak. Behandel elkaar zoals je zelf ook behandeld wordt. Heb respect voor aan naar elkaar.

3.) Het verspreiden van pornografisch materiaal van minderjarige zal direct gemeld worden bij de overheid.
Wanneer wij dergelijk materiaal tegenkomen zullen wij direct actie ondernemen. Er zal melding worden gemaakt bij de politie / overheid en wij zullen maximale medewerking bieden bij het achterhalen van de dader(s).

4.) Accepteer als iemand geen contact meer wenst met je.
Move on, ga door, het kost je meer energie om achter die persoon aan te blijven gaan dan nieuw contact leggen.

5.) Rijpevrouwen.com behoudt zich het recht leden te verwijderen wanneer zij zich niet aan de geldende regels houden.
Uiteraard hanteren wij ook de algemene regels die vastgesteld zijn in de wet. Overtreding van de wet/regels zal leiden tot accountverwijdering.

Aanbevolen voor jou

SexyOptimist uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SexyOptimist
Ben getrouwd maar kom niet aan mijn trekken bij mijn man Maar hou teveel van hem om hem te verlaten maar seks is gewoon wel iets wat ook een behoefte is van mij, dus graag een discreet kontakt met een man voor alleen maar sex
's-Graveland's-Graveland, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 56 | Hetero
Jolly26 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Jolly26
ik heb hier een profiel aangemaakt gewoon om even te kijken hoeveel reacties ik hierop krijg. Dus dat wordt spannend!!! En je hoeft niet bang te zijn dat ik niet reageer:P Je krijgt zo wie zo een bericht van me. Thuis en op werk kijk ik wel stiekem o...
's-Graveland's-Graveland, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 33 | Hetero
speeltje39 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
speeltje39
Kom jij mijn speeltje vervangen met jou geile piemel? Stuur je bericht en vraag mij gerust wat je wilt weten, ik zal altijd eerlijk antwoorden. Hoop dat je me niet te lang laat wachten met een geil bericht!
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 46 | Hetero
Watzalikvinden909 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Watzalikvinden909
Ik beschouw mezelf als oprecht, lief, attent, een harde werker, talentvol en ik geef me niet snel gewonnen. Ik ben dol op wandelen in het park en een romantisch kantje heb ik wel haha. De man van mijn dromen is bereid om samen te werken aan onze d...
HeerhugowaardHeerhugowaard, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 33 | Hetero
Geile Aya uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Geile Aya
Hallo daar, wie is er daar nog voor een beetje plezier en humor? Ik ben opzoek naar iemand die graag een geile babbel met mij zou willen hebben. Wie weet gaan wij wel verder dan alleen maar een babbel. Ik sta open voor alles. Jij toch ook, wat zou ji...
HeemstedeHeemstede, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 66 | Hetero
Gisele uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Gisele
Ervaren gebonden vrouw die thuis tekort komt wil de bloemetjes buiten zetten samen
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 63 | Hetero